Publicisztika
‹‹  ‹   1   2   3   4   5 ...     ››
Többet, jobb minőségben
2012. 11. 27. - 09:55

Többet, jobb minőségben

A magyarországi pelletgyártás egyik legnagyobb innovatív kihívását oldotta meg a Pannon Pellet Kft fejlesztése, a biomassza alapanyag-tároló és -manipulációs rendszer megépítése.


Társadalmi egyeztetésen nyolc energetikai fejlesztéseket támogató felhívás
2012. 10. 26. - 08:59

Társadalmi egyeztetésen nyolc energetikai fejlesztéseket támogató felhívás

Elindult az Új Széchenyi Terv keretében az alábbi energetikai fejlesztéseket támogató pályázati felhívások társadalmi egyeztetése.


Plusz 94 milliárdot tolnak bele a zöld energiába
2012. 09. 12. - 13:06

Plusz 94 milliárdot tolnak bele a zöld energiába

Tavaly még 160 milliárd forintos átcsoportosítást ígért be a kormány az épületenergetikai, illetve megújuló energiát alkalmazó korszerűsítések operatív programokra, a napokban megjelent kormányhatározat szerint azonban ebből az ígéretből végül 94 milliárdos keret jött össze.


PELLETPLUSZ Partnernap
2012. 05. 16. - 08:40

A Pelletplusz csomag szolgáltatásait mutatta be partnereinek a Pannon Pellet Energiaszolgáltató Kft. A pellet-ellátottság folyamatosssága, valamint a közép és hosszútávra szerződésben rögzített  árgarancia egyedülállóvá teszi a Pelletpluszt a hazai piacon - hangzott el a partnernapon.

 


Tüzelőanyag árak
2012. 04. 27. - 09:58

A fűtési rendszer kiválasztásához ad támpontot táblázatunk, amelyben valamennyi Magyarországon elterjedt, hőenergia előállításához használt energiahordozó paramétereit rögzítettük 2012 első negyedévre vonatkoztatva.


INNOVÁCIÓ A PELLETES HŐSZOLGÁLTATÁSBAN!
2012. 04. 17. - 12:26

INNOVÁCIÓ A PELLETES HŐSZOLGÁLTATÁSBAN!

PELLETPLUSZ, ez a Pannon Pellet Energiaszolgáltató Kft. hőszolgáltatási csomagja, amelyről minden túlzás nélkül állítjuk: minden kérdésre megvan a jó válaszunk! A kérdéseket Önök tették fel. Mi pedig már meglévő és új ügyfeleink számára is olyan megoldást kínálunk, mely pénztárcabarát, s minden a pelletes fűtési rendszerükkel kapcsolatos ügyintézés otthonról, - hadd éljünk egy melengető képpel – a pelletkandalló mellől intézhető. Még a pelletbeszerzés is!


Többet, jobb minőségben
2012. 01. 20. - 13:36

Többet, jobb minőségben

A magyarországi pelletgyártás egyik legnagyobb innovatív kihívását oldotta meg a Pannon Pellet Kft fejlesztése, a biomassza alapanyag-tároló és –manipulációs rendszer megépítése.


Már más a cél… Már ha van egyáltalán…
2012. 01. 09. - 10:54

"Ha az elfogadott energiastratégia szerinti versenyen a start után maga a szövetségi kapitány jelöl ki más célt", át kell adnom a helyemet egy alkalmasabb versenyzőnek – ezt Bencsik János, az NFM lemondott energetikai államtitkára nyilatkozta a Népszabadságnak. Ha már maradunk a sport terminológiánál, akkor jegyezzük meg: aligha az elérendő helyezések kapcsán fogalmazódott meg az új cél. Új a pálya? Nem is azon a versenyen indulunk? Netán nem is versenyzünk?


Két nap alatt elfogyott…
2011. 08. 22. - 12:14

Két nap alatt elfogyott…

Szerényen fogalmazott közleményében a Nemzeti Fejlesztési  Minisztérium, amikor a Zöld Beruházási Rendszer pályázat villámgyorsan kimerült kerete kapcsán a „kimagasló érdeklődés" kifejezéseket használta. Az elsöprő mellett az ugrásra-kész és az igényektől igencsak távol eső forrásnagyság szavak jobban kifejeznék, hogy mi is történt két nap alatt a lakossági energiahatékonysági  pályázattal.


Indul a ZBR!
2011. 07. 15. - 09:42

Indul a ZBR!

Augusztus 15-től lehet pályázni a lakossági energiahatékonysági program keretében lakóépületek komplex energiahatékony felújításának tamogatására. Az 1992 előtt épült épületek 40-50%-os támogatásban részesülhetnek, az új építésű házaknál maximum 4-6 millió forint összeggel segíti az állam az energiahatékony építési, épületgépészeti rendszerek kialakítását. A pályázatokat október 31-ig, vagy a keret kimerüléséig lehet beadni. Vagyis: azok pályáznak jó eséllyel, akik nem halogatnak!


s
Hirdetés:  matrac | konyhabútor